Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання позачергової 33 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради

Засідання позачергової 33 сесії VIII скликання Петрівської сільської ради

10 березня відбулося засідання позачергової 33 сесії Петрівської сільської ради, метою скликання було прийняття рішення щодо фінансової підтримки Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік.

На початку сесії всі присутні вшанували пам’ять полеглих героїв України хвилиною мовчання.

Внесено зміни до Програм Петрівської сільської ради та до бюджету, а саме виділено кошти на:
- інженерно-геологічні вишукування на проектування «Нове будівництво центру культури та дозвілля по вул. Миру в с. Лютіж»;
-виготовлення проєктно-кошторисної документації на демонтаж житлового будинку за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Ново-Київська, 135, який постраждав внаслідок російської агресії;
-внесення змін до Генерального плану с. Старі Петрівці;
-Послуги з оренди автобуса;
-матеріальну допомогу членам ДФТГ, -на встановлення пам’ятників загиблим військовослужбовцям, які захищали незалежність України та поховані на території Петрівської громади.

Ухвалено рішення створити фонд охорони навколишнього середовища Петрівської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.

Затверджено Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Петрівської сільської ради, в новій редакції.
Внесено зміни до кошторисів спеціальних фондів комунальної установи Петрівської сільської ради «Центр надання соціальних послуг», Лютізького та Новопетрівського ліцеїв.

10 березня 2023

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ