Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання позачергової 5-ї сесії

Засідання позачергової 5-ї сесії

13 квітня відбулося засідання 5 позачергової сесії Петрівської сільської ради. Головне питання порядку денного – діяльність сміттєзвалища Вишгородського районного комунального підприємства «Комунальник», яке розташоване на території Петрівської сільської територіальної громади (раніше Старопетрівської сільської ради).
Зважаючи на те, що вказане сміттєзвалище є суттєво переповненим та призводить до забруднення навколишнього природного середовища, розвитку небезпечних геологічних процесів та інших негативних явищ, які можуть спричинити екологічну катастрофу як для Петрівської громади так і всього Вишгородського району загалом, Петрівська сільська рада ухвалила звернення до Вишгородської районної ради, як засновника ВРКП «КОМУНАЛЬНИК», стосовно припинення діяльності зазначеного сміттєзвалища, та передачі його в комунальну власність Петрівської сільської територіальної громади для подальшого його рекультивування.
Детальніше про це можна прочитати у пості у соціальній мережі ФБ Петрівського сільського голови Радіона Старенького.
Ухвалено ряд рішень про внесення змін до рішень сільської ради «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку», «Про затвердження програм на 2021 рік» та «Про бюджет Петрівської сільської територіальної громади на 2021 рік».
Розглянуто клопотання КП «Петрівський ККП» та надано дозвіл зазначеному підприємству на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок для розміщення артезіанських свердловини в районі вулиць Яблуневої та Лілейної з метою подальшого будівництва мережі централізованого водопостачання для забезпечення житлових масивів в селі Нові Петрівці (масив Ягоди) та селі Старі Петрівці (масив Букаєвиця) водою.

13 квітня 2021

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ