Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

День добровольця

14 березня в День добровольців ми вшановуємо хоробрих чоловіків і жінок, які стали на захист України. Військові, медики, волонтери, аграрії, водії, вчителі – люди різних професій об'єдналися заради того, щоб боротися з російськими окупантами. З самого початку збройного конфлікту, разом зі збройними силами стояли добровольчі батальйони, які зуміли зупинити ворога. Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах української армії. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що нас не можливо перемогти.
 
Петрівська сільська рада провела захід до Дня добровольця, де було продовжено нагородження наших членів ДФТГ (територіальної оборони) подяками і нагрудними знаками «За заслуги перед Петрівською громадою». Також подяками були відзначені волонтери.
 
Почесним гостем на цьому заході був Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант, Герой України Сергій Наєв.
 
У своєму вітальному слові голова Петрівської територіальної громади Радіон Старенький подякував присутнім добровольцям за їхню безстрашність, готовність у важкий для країни час стати до оборони та долати будь-які перешкоди. Він побажав всім міцного здоров’я, життєвої сили, залізної витримки та Перемоги!
 
Також був присутній голова Вишгородської районної військової адміністрації Олексій Данчин.
У нагородженні брав участь командир добровольчого формування Петрівської територіальної громади Олександр Мороз.
 
Всього було нагороджено понад 100 осіб. Разом з тим зазначаємо, що у списках тих, хто з перших днів війни тим чи іншим чином у нашій громаді залучений до боротьби з ворогом всього понад 1200 осіб. Цей список постійно поповнюється, адже до лав ЗСУ призивається все більше чоловіків, зокрема з нашої громади – близько 400 осіб.
 
Слава Україні! Слава Українським Добровольцям!
 
 

15 березня 2023