Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 40 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

Засідання чергової 40 сесії Петрівської сільської ради VIII скликання

16 серпня 2023 року у Новопетрівському БК відбулося перше засідання чергової 40 сесії Петрівської ради.
Всього розглянуто 43 питання.
✅Внесено зміни до бюджету та зокрема виділено кошти на ямковий ремонт доріг Петрівської громади, облаштування укриття в КНП «Петрівський консультативно-діагностичний центр», капітальний ремонт санвузлів у Лютізькому та Старопетрівському ліцеях, поточний ремонт у лютізькому дитсадку «Барвінок», облаштування майданчика під укриття у старопетрівському дитсадку «Пролісок». Звичайно, наприкінці літа найбільше витрат по закладах освіти, адже йде підготовка до початку нового навчального року.
✅З бюджету Петрівської сільської ради також виділено кошти у сумі 197 150 грн на придбання необхідного військового спорядження для військової частини А3723 та 1 380 000 грн для здійснення поточного ремонту будівель, споруд, приміщень, службової території , інженерних мереж для військової частини 3073.
✅Внесено деякі зміни та затверджено штатні розписи КЗ «Петрівська школа мистецтв» (додано 0,5 ставки двірника та 0, 5 ставки робітника з обслуговування та ремонту приміщень), КП «Петрівський благоустрій» (уведено 4 штатні одиниці охоронців та 2 водії), а також виконавчих органів Петрівської сільської ради (у  відділі з питань  архітектури і земельних питань замінено посаду спеціаліста на головного спеціаліста).
✅Крім того, розглянуто ряд земельних питань.
✅Всього було заплановано розглянути 58 питань, але сесійне засідання затягнулося на понад дві години і розгляд частини питань вирішили перенести на п’ятницю на друге засідання. Деякі питання потребують додаткового вивчення, зокрема щодо встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування у закладах освіти Петрівської громади.

16 серпня 2023

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ