Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

20 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради.

Перед початком розгляду питань Петрівський сільський голова Радіон Старенький вручив нагрудні знаки «За заслуги перед Петрівською громадою» двом військовим ЗСУ з нашої громади, яким вдалося бути присутніми, а саме Харченку Олександру, який  з перших днів  війни долучився до Петрівського ДФТГ, а зараз боронить нашу країну під  Бахмутом та Кечіку В’ячеславу, який з 2014 року по 2018 рік брав участь у  Антитерористичній операції на сході України.  На початку повномасштабного вторгнення В’ячеслав знову пішов до лав ЗСУ, і на теперішній час боронить Батьківщину на Харківському напрямку.

Присутні оплесками вітали захисників України.

Також ухвалено рішення присвоїти відзнаку «За заслуги перед Петрівською громадою» посмертно військовим, які загинули під час повномасштабного вторгнення російської федерації та поховані на території Петрівської громади. Нагрудні знаки отримають рідні загиблих воїнів на заході, приуроченому пам’яті полеглих.

Розглянуто протокол про адміністративне правопорушення гр. Баришполь Я.В., який здійснював виїзну торгівлю м’ясною продукцією у не дозволеному для цього місці, на правопорушника накладено штраф у розмірі 1360 грн.

Цей же громадянин звернувся до виконавчого комітету з проханням надати дозвіл на виїзну торгівлю біля одного з супермаркетів громади, у чому йому було відмовлено.

Затверджено Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, згідно з яким вартість виготовлення копій документів, обсяг яких перевищує 10 сторінок відшкодовуватиме заявник.

Затверджено план заходів на 2023 рік щодо наповнення бюджету Петрівської сільської територіальної громади, ефективного використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни.

Розглянуто питання щодо забезпечення охорони громадського порядку у поминальні дні на території кладовищ шляхом залучення поліцейських офіцерів громади та членів добровольчого формування Петрівської територіальної громади, а також щодо заборони жебракування. Член виконавчого комітету отець Василь вніс пропозицію доповнити рішення забороною священнослужителям Української православної церкви московського патріархату проводити поминальні богослужіння та обходи на території кладовищ Петрівської сільської територіальної громади, а громадянам рекомендувати утриматися від отримання послуг від московських священників. Дане рішення всі члени виконавчого комітету підтримали одноголосно.

Надано один дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Розглянувши колективне звернення жителів вулиці І. Кудрі с. Нові Петрівці, їм відмовлено у встановленні шлагбауму, що буде перешкоджати вільному пересуванню вулицею, яка є спільною власністю громади.

Присвоєно 16 адресу об’єктам нерухомого майна (відмовлено – 5 через неповний пакет необхідних документів).

Також розглянуто 5 питань служби у справах дітей Петрівської сільської ради та 3 питання КУ Петрівської сільської ради "Центр надання соціальних послуг" – дана інформація є конфіденційною та не розголошується, щоб не порушувати права громадян.

 

 

20 квітня 2023