Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання чергової 31 сесії та виконавчого комітету

Засідання чергової 31 сесії та виконавчого комітету

Підбивалися певні підсумки року, звітувалися директори комунальних закладів, ухвалювалися рішення про тарифікаційні списки та штатні розписи підприємств і закладів Петрівської сільської ради, затверджувався сільський бюджет на 2023 рік – ці та інші питання були розглянуті сьогодні, 22 грудня, під час спільного засідання чергової 31 сесії та виконавчого комітету. Подібні засідання вже стали традиційними наприкінці кожного року. Майже 5 годин депутати та члени виконавчогокомітету розглядали робочі питання, переривалися лише на вимушену невелику перерву під час повітряної тривоги. Всього ухвалено 41 рішення сесії та 18 питань виконавчого комітету. А тепер про все детальніше.
 
Отож, затверджено тарифікаційні списки і штатні розписи наших закладів загальної середньої освіти та дошкільної освіти, а також наших комунальних некомерційних підприємств, комунальних закладів: Центр культурних послуг та Центр надання соціальних послуг та комунальних підприємств «Петрівський благоустрій» та «Спеціалізоване підприємство з рекультивації земель Старопетрівського сміттєзвалища».
 
Затверджено структуру виконавчих органів Петрівської сільської ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів – все залишається незмінним.
 
Затверджено Звіт сільського голови щодо здійснення Петрівською сільською радою державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності за 2022 рік.
 
Погоджено проєкт Програм Петрівської сільської територіальної громади на 2023 рік, згідно з яким наступного року діятиме всього 28 Програм.
 
Погоджено Проєкт Програми соціально-економічного розвитку Петрівської сільської територіальної громади на 2023 рік. Як прокоментував Петрівський сільський голова, головне завдання наступного року - не так примножити, як уберегти всі наші надбання.
 
Ухвалено бюджет Петрівської сільської територіальної громади на 2023 рік: заплановано доходи бюджету у сумі 265 078 400,00 гривень, видатки - 265 078 400 ,00 гривень. Рік, що минає, був надважким для нашого бюджету і його не вдалося виконати. Сподіваємося, що наступний рік буде пліднішим, але багато чого, звичайно, залежить від ситуації в державі.
 
Затверджено черговий список жителів громади, яким буде присвоєно відзнаку «За заслуги перед Петрівською громадою».
 
Ухвалено рішення щодо виплат по програмі «Турбота»:
- надано одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 3 000,0 грн – 1 особі;
- надано одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 5 000,0 грн – 2 особам;
- надано одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування, в розмірі 10 000,0 грн – 5 особам;
- надано допомогу на поховання учасникам бойових дій – 2 особам.
Надано два дозволи на ведення підприємницької діяльності.
 
Заслухано звіти директорів про проведену роботу у 2022 році: КП «Петрівський комбінат комунальних підприємств», КНП «Спеціалізоване підприємство з рекультивації земель Старопетрівського сміттєзвалища», КП «Петрівський благоустрій», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Петрівський консультативно-діагностичний центр».
 
Затверджено детальний план території с. Старі Петрівці.
 
Розглянуто ряд земельних питань, але порівняно їх тепер стало зовсім мало.
 
Також ухвалено 5 рішень за поданням Служби у справах дітей.
 
Ухвалено рішення про встановлення місцевих податків та зборів на 2023 рік. Детально з цим та іншими рішенням можна буде ознайомитися після їх офіційного оприлюднення на офіційному сайті Петрівської сільської ради.

22 грудня 2022

1.  Протокол поіменного голосування
СКАЧАТИ ФАЙЛ