Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Нарада з працівниками сільської ради та керівниками комунальних закладів, установ та організацій

Нарада з працівниками сільської ради та керівниками комунальних закладів, установ та організацій

На нараді з працівниками сільської ради та керівниками комунальних закладів, установ та організацій Петрівський сільський голова Радіон Старенький привітав та представив всім директора Петрівського ліцею Петровську Ольгу Вікторівну. Ольга Вікторівна пройшла відповідний конкурс та наприкінці минулого робочого тижня підписала контракт з Петрівською сільською радою. Отож, вже повноцінно очолила заклад, з чим її щиро вітаємо та бажаємо плідної праці на благо розвитку освіти в нашій громаді.

Вже є традицією на нараді військовим, які в цей час приїжджають у відпустку, вручати відзнаку «За заслуги перед Петрівською громадою».
Цього разу Петрівський сільський голова Радіон Старенький нагородив відзнакою Миронюка Сергія Васильовича. Сергій Васильович був призваний до лав ЗСУ 16 березня 2022 року, воює на Херсонському напрямку, зараз перебуває у відпустці.
 
Відбулася планова щомісячна нарада з працівниками сільської ради та керівниками комунальних закладів, установ та організацій.
✅Петрівський сільський голова Радіон Старенький на початку наради представив нового начальника відділу архітектури та земельних відносин Петрівської сільської ради Петрика Дмитра Олексійовича, розповів про плани по роботі на цей тиждень та місяць, після чого керівники відділів та закладів доповіли про стан справ в їх закладах. Обговорено багато питань, адже нарада тривала 2,5 години. Зокрема:
✅Завідувач сектору військового обліку Тетяна Остапенко прозвітувала, що згідно зі звіркою з Вишгородським РТЦК та СП зараз на обліку з Петрівської громади перебуває 527 військовослужбовці які перебувають в лавах ЗСУ.
✅Відділ благоустрою прозвітував, що минулого тижня чистили дренажні системи, тож тепер вони готові до сезонних осінніх дощів. Цього тижня триватиме ямковий ремонт у Нових Петрівцях, поновлюватимуть дорожню розмітку та дорожні знаки у Лютежі та ремонтуватимуть вуличне освітлення у Старих Петрівцях. До речі, саме з цієї причини інколи на вулицях вдень горить світло – підрядна організація вмикає вуличні ліхтарі, аби перевірити їх справність.
Якщо бачите проблему, що стосується благоустрою – повідомте у чат-бот https://t.me/petroUA_bot або телефонуйте безпосередньо у КП «Благоустрій» 097 833 34 05.
✅Начальник відділу комунальної власності, будівництва та інвестицій Максим Марцевий повідомив, що найбільше ремонтних та будівельних робіт зараз триває в освітніх закладах, які готуються до початку навчального року.
✅Відділ документообігу та контролю підрахував, що щомісяця на реєстрацію у відділ потрапляє близько 300 листів, які розподіляються між відділами залежно від питань, які в них поставлені, а відділ здійснює контроль за наданням вчасних відповідей.
✅ Начальник гуманітарного відділу Тетяна Толкач повідомила, що цього тижня спільно з ДСНС буде здійснено об’їзд закладів освіти з метою перевірки їх на пожежобезпечність.
✅Планується, що Петрівський та Лютізький ліцеї працюватимуть офлайн. В інших закладах середньої освіти буде змішана форма, поки не облаштовані укриття. Сподіваємося, що цього року вдасться закрити це питання у всіх навчальних закладах, адже це одне з нагальних питань, яке необхідно вирішувати, тож робиться все можливе для того, щоб діти мали змогу повноцінно навчатися.
✅Всі дитячі садки також працюватимуть: зараз здійснюється монтаж укриттів у старопетрівському та лютізькому дошкільних закладах. Можлива тимчасова затримка з відкриттям деяких груп через капітальний ремонт у дитсадку «Пролісок» (с. Старі Петрівці), але до жовтня підрядник обіцяє завершити всі роботи.
✅ Форму навчання офлайн планує і Петрівська школа мистецтв. Тут цього року здобуватимуть мистецьку освіту близько 320-ти учнів. Якщо хтось не встиг написати заяву – ви ще маєте змогу це зробити, подробиці за посиланням https://www.facebook.com/novopetrivskadshm/posts/756536806170354
✅Минулого тижня офіцери громади проводили спільний рейд з працівниками лісництва щодо перевірки, чи виконується вказівка не відвідувати ліси. З порушниками проведено відповідну роботу і це питання буде постійно триматися на контролі. Також посилиться контроль у комендантський час, адже є скарги на його порушення, зокрема помічені люди вночі на узбережжі Київського моря. Нагадуємо, що з 24.00 не можна знаходитися на вулицях, а ходити до лісу на час воєнного стану взагалі заборонено, там може бути небезпечно.
✅ Святкування Дня незалежності буде проведено 30 серпня (в с. Старі Петрівці), адже з метою не наражати людей на небезпеку від потенційної загрози ворожих обстрілів, які можуть бути саме 24 серпня, вирішено перенести святкування на пізнішу дату.
Гаряча лінія Петрівської сільської ради 0800303171.


25 серпня 2023