Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Оголошення

Тестування програмних РРО

Вишгородське управління ГУ ДПС у Київській області нагадує, що з 19 квітня 2020 у платників податків виникає право на використання програмних РРО як альтернативи традиційним.

Використанню програмних РРО передує ознайомлення платників з роботою програмного забезпечення, яке доступне для тестування у версії MVP (minimumviableproduct).

Поки що  додаток працює лише в режимі онлайн. Наступні релізи нададуть  можливості застосування режиму оффлайн,  як передбачено  Законом №128-ІХ.

Програма «пРРОсто” взаємодіятиме через інтернет з фіскальним сервером податкової служби через відкритий програмний інтерфейс (API), і виконуватиме функції: формування чеку, підписання, відправлення та відображення  чеків встановленого формату,  відкриття та закриття зміни, формування звітів, перегляд даних, завантаження баз даних товарів, оновлення товарів, позицій та цін та інші, які будуть додатково виходити в наступних релізах, до 19 квітня 2020.

З 19 квітня бізнес отримає можливість повноцінно використовувати програмні РРО, замість класичних, а податкова надасть безкоштовний додаток «пРРОсто». При цьому ніхто не скасовує традиційні апаратні РРО, можна буде використовувати як звичайний (класичний РРО) так і програмний РРО. Правила їх використання залишаються колишніми.

Запис на тестування відбувається на сайті https://prrosto.kmu.gov.ua/. У разі неотримання запрошення, пропонуємо записатись на тестування повторно, подавши електронну заявку за вказаною адресою. Ваші зауваження та пропозиції до роботи програми можна надіслати безпосередньо через додаток «пРРОсто».

Всі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/.

Вишгородське управління ГУ ДПС у Київській області

27 лютого 2020