Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

25 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради.

Затверджено черговий список громадян, яким буде присвоєно відзнака «За заслуги перед Петрівською громадою», всього 311 чоловік, переважно це військовослужбовці ЗСУ.

Відповідно до Програми «Нова Оселя» на 2022-2023 роки, затвердженою Київською обласною радою для забезпечення житлом сімей, житло яких знищене внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації, та відновлення якого є неможливим, виконавчим комітетом ухвалено рішення затвердити реєстр сімей, які потребують забезпечення житлом, відповідно до поданих заяв – всього мешканців 4-х квартир, що проживали у зруйнованому від ворожої ракети будинку за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Ново-Київська, 135.

Розглянувши протокол про адміністративне правопорушення, вчинене гр. Алієвим Ягубом, який здійснював самовільну торговельну діяльність, із причепу у не відведеному для цього місці у с. Нові Петрівці, ухвалено рішення накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 гривень.

Розглянувши заяви громадян, які зареєстровані та проживають на території Петрівської громади відповідно до Програми «Турбота» виконавчим комітетом ухвалено рішення:
- надати одноразову матеріальну допомогу в розмірі 3 000 грн по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування – 5 особам;
- надати одноразову матеріальну допомогу в розмірі 10 000 грн по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування – 3 особам;
- надати одноразову матеріальну допомогу погорільцям у с. Старі Петрівці по вул. Князя Святослава, 149 в розмірі 50 000,0 грн;
- надати допомогу на поховання учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, в розмірі 15 000 грн кожному: Щербатюка Костянтина та Козира Юрія.

Розглянувши постанову Київської обласної прокуратури «Про огляд трупа, у зв’язку з ексгумацією» від 05 вересня 2022 року та заяву гр. Йовдія Д.В., ухвалено рішення доручити КП «Петрівський благоустрій» провести ексгумацію померлого військового Чернишева Олексія Олеговича, 21.11.1988 р.н., який похований на кладовищі в с. Лютіж 27.04.2022 р. Після проведення огляду загиблого та його ідентифікації дозволити Йовдію Д.В. здійснити перепоховання останків Чернишева О.О. на Алеї Слави «Лісового кладовища» в м. Києві.

Розглянуто 5 питань за поданням Служби у справах дітей.

Присвоєно 17 поштових адрес.

29 листопада 2022