Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання сесії та виконавчого комітету

Засідання сесії та виконавчого комітету

Сьогодні о 9.00 відбулося засідання позачергової 39 сесії, а о 10.00 – засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради.

Сесія розпочалася з нагородження.

Нагрудні знаки «За заслуги перед Петрівською громадою» від Петрівського сільського голови отримали:

Кирієнко Сергій Петровичз початку російсько- української війни з 2014 року став на захист Української державності.   З лютого 2022 року проходить службу у штурмовому 252 батальйоні.

Ільченко Сергій Анатолійович - учасник АТО з 2014 р. Наразі проходить службу в 30 бригаді на Бахмутському напрямку в Донецькій обл.

Шевченко Ігор Васильович - був мобілізований у серпні 2022 року.  Проходить службу в гарячих точках.  

Також нагороди за спортивні досягнення отримали вихованці СК «Нептун». Незважаючи на війну, футбольна команда «Нептун» знаходить у собі сили та регулярно тренується і представляє нашу громаду на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях.

Юні футболісти під керівництвом тренера Зайченка Сергія Васильовича здобули перемогу у відкритому весняному чемпіонаті  з футболу «Обʼєднані футболом серед команд 2008-2009 р.н.».

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого воїна, жителя Нових Петрівець Попова Олега Васильовича 1977 року народження, який з першого дня повномаштабного вторгнення пішов захищати Україну. Загинув Олег Васильович 19 червня 2023 року біля населеного пункту Авдіївка Донецької області. Сьогодні відбулося поховання Героя на його батьківщині, у с. Лебедівка.

Далі розглядалися питання сесії.

Внесено зміни до бюджету та виділено зокрема кошти на субвенцію  обласному бюджету Київської області на реалізацію заходів по відновленню пошкоджених об’єктів внаслідок бойових дій.

Також виділено кошти на очищення дренажних колодязів на території Петрівської громади.

Розглянувши заяви ТОВ «Синтез», ухвалили рішення затвердити проєкти землеустрою щодо зміни цільового призначення двох їхніх земельних ділянок приватної власності з ОСГ на землі промисловості.

На засіданні виконавчого комітету затверджено 9 рішень Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, спричинених збройною агресією російської федерації (за програмою є-відновлення).

Розглянуто адміністративний протокол, складений на Лакатош Емілію Миколаївну за несанкціоновану торгівлю первоцвітами у с. Нові Петрівці. На порушницю складено протокол і виконавчим комітетом визначено накласти штраф у розмірі 1340 грн.

Затверджено план заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років підприємствами, установами та організаціями, що належать до комунальної власності Петрівської сільської територіальної громади.

Ухвалено рішення надати одноразову матеріальну допомогу по життєво-важливих показниках онкохворим та тяжкохворим громадянам та інвалідам, які потребують лікування: у розмірі 3 тис. грн - 1 особі, 5 тис. грн – 2 особам.

06 липня 2023