Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Медична допомога в кабінеті «вихідного дня»

Медична допомога в кабінеті «вихідного дня»

З 10 липня 2021року в КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Петрівської сільської ради розпочинає роботу кабінет «вихідного дня».

Основне завдання кабінету - надання медичної допомоги, що носить невідкладний характер при станах, які потребують безпосереднього огляду та призначень лікаря, і виникли гостро, в неробочі години амбулаторій центру.

Графік роботи кабінету - субота, 9:00 - 12:00 за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Соборна 78. Вхід через ліве крило.

Прийом відвідувачів відбувається в порядку «живої черги» без попереднього запису.

Звертаємо Вашу увагу, що наразі чергові лікарі кабінету «вихідного дня» не надають планову консультативну допомогу. Для планового огляду лікаря потрібно звертатися в робочі дні.

В кабінеті «вихідного дня» також можна буде отримати у разі необхідності лікарське свідоцтво про смерть, або довідку при відвідування, яка засвідчує факт звернення громадян з вказанням дати, часу та причини звернення. Будь які інші медичні довідки (наприклад: довідка в басейн, медичний огляд школяра, виписка із амбулаторної картки тощо) не видаються.

Виконання медичних процедур які носять плановий характер не проводиться.

За детальною інформацією звертайтесь на єдину медичну гарячу лінію для мешканців Петрівської громади за телефонами: (067) 101-14-40 або (044) 290-57-10 з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 16-30.

Бажаємо здоров’я!

09 липня 2021